top of page

Simon Anyula

God's First Orphanage

Het 2e project wat Christians For Children ondersteunt in Kenia is die van Simon Anyula. Dit project is gevestigd in Eldoret, Kenia.


Simon is een zeer ondernemende man, met een groot hart voor wezen en dakloze kinderen. Hij draagt zorg voor 30+ kinderen. Bij het tehuis waar hij is gevestigd word ook onderwijs gegeven. Simon heeft meerdere docenten lopen en 2 dames die zorgen voor het eten en drinken voor de kinderen.


Simon heeft door steun van een geweldige partner van de stichting, een eigen taxi kunnen aanschaffen. Hierdoor heeft hij ook inkomsten weten te verwerven en heeft hij 1,3 miljoen Keniaanse shilling al afbetaald van een stuk land dat in totaal 1,6 miljoen Keniaanse shilling moet gaan kosten. Dat is omgerekend ruim 10.500 euro. Dat betekend dat er nog een goede 2.000 euro nodig is om het land af te betalen. Wanneer dit stuk land in bezit is zal hier het tehuis, van betere kwaliteit, gebouwd worden inclusief een school.


Naast deze werkzaamheden hebben de ouders van Simon een theeplantage. Stichting Christians For Children wil deze plantage graag uitbreiden zodat ze zelf inkomsten verwerven en zodoende zelfstandig door kunnen.


Wil jij meebouwen aan dit project? Check dan hoe je kan geven op onze gift pagina.


Power in Numbers

35

Kinderen

310

Huidige maandelijkse bijdrage

5

Vrijwilligers

Project Gallery

bottom of page